Υπηρεσίες SEO – Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων με επαγγελματικό SEO

Η serp.gr προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες SEO για προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα τον οργανικών αποτελεσμάτων της Google. Αν έχετε επαγγελματικό σαιτ ή ηλεκτρονικό κατάστημα και πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες και αναζητάτε τρόπους να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες το Ίντερνετ είναι ο κατάλληλος χώρος και εμείς έχουμε 10-ετή εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων για της μηχανές αναζήτησης με της κατάλληλες λέξεις κλειδιά.

υπηρεσίες SEO

Βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google

Προσφέρουμε υπηρεσίες SEO με μηνιαία συνδρομή μετά από λεπτομερή ανάλυση του σαιτ σας ώστε να επιλέξουμε εκείνη την στρατηγική η οποία ταιριάζει στην περίπτωση σας. Σκοπός είναι να βελτιώσουμε τον κώδικα του σαιτ (on-site SEO) ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες της απαιτήσεις της Google για ταχύτητα, ποιότητα, εξειδίκευση και ασφάλεια. Με την σταδιακή προσθήκη συνδέσμων (backlinks) θα αυξήσουμε το Google E-A-T rating και το σαιτ σας θα εμφανιστεί στης πρώτες οργανικές θέσεις για δεκάδες λέξεις κλειδιά.

Ίντερνετ μάρκετινγκ για αύξηση πωλήσεων

Οι ειδικοί που ασχολούνται με την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στην εταιρεία μας έχουν περισσότερο από 10 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων για της μηχανές αναζήτησης και αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία. Το Ίντερνετ μάρκετινγκ θα βελτιώσει την ορατότητα του e-shop σας και θα φέρει καινούριους στοχευμένους πελάτες στο μαγαζί σας. Μαζί μας θα αυξήσετε τον τζίρο της εταιρείας σας και θα σας συμβουλεύουμε πώς να υπερνικήσετε τους ανταγωνιστές σας. Αυξήστε της πωλήσεις σας μέσω Ίντερνετ επενδύοντας στο brand της εταιρείας σας.

Εμείς ακολουθούμε της παρακάτω βασικές αρχές στα σαιτ τον πελατών μας:

Το σαιτ πρέπει να είναι γρήγορο, λειτουργικό και φιλικό στο χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης. Επιλέξτε στο google 5 εταιρείες SEO των οποίον τα σαιτ σας έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον και βρίσκονται στην πρώτη σελίδα για λέξεις κλειδιά όπως “προώθηση ιστοσελίδων” και ζητήστε τους προσφορά.

Ποιοτικό περιεχόμενο οργανωμένο βάσει των αναγκών του χρήστη και της επιχείρησης, ενημερωμένο και με προσοχή στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αξιοποίηση κάθε μορφής και τύπου περιεχομένου.

Χτίσιμο της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας του site στον κλάδο και την κοινότητα στην οποία ανήκει.

Κατασκευή ιστοσελίδων, Προώθηση ιστοσελίδων, Ανάλυση ανταγωνισμού, Υπηρεσίες δόμησης συνδέσμων (link building), Συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδες (copywriting), Αύξηση επισκεψιμότητας και branding για να ξεχωρίσετε στο Διαδίκτυο.

Admin